Over Studiereis MBO

Mijn naam is Jos van Kollenburg. Sedert 1994 ben ik actief met internationale scholingsactiviteiten in Europa en daarbuiten. Ik doe dit voor docenten, staf en directies van scholen voor beroepsonderwijs VMBO, MBO en Basisonderwijs. In de loop der jaren heb ik een gewaardeerde formule ontwikkeld voor het organiseren van studiereizen, waar we gebruik van maken. Ik heb veel expertise opgebouwd met behulp van vele partners in Europa en daarbuiten. Daardoor ben ik in staat voortdurend nieuwe interessante en leerzame reizen aan te bieden en deze te allen tijde persoonlijk te begeleiden.

De kennis en expertise heb ik opgedaan tijdens mijn langdurige werkperiode in het Basisonderwijs en MBO beroepsonderwijs, waarbij ik lange tijd verantwoordelijk was voor Internationaliseringsactiviteiten en zodoende in staat was een groot netwerk aan contacten op te bouwen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Iedere studiereis is anders en wordt volledig op uw wensen afgesteld. Indien u meer informatie over een studiereis wilt of een prijsopgave van een bestemming zou willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier of rechtstreeks via info@studiereismbo.nl | 0650272679

Missie en Visie

Deze ervaring heeft mij er toe aangezet om ieder jaar een aantal studiereizen te organiseren voor personen werkzaam in het onderwijs. Dat zijn studiereizen die ik zelf organiseer, studiereizen naar een bestemming en met een thema in opdracht van een specifiek schoolteam en studiereizen met het karakter van een vak specifieke scholing.

Alhoewel de meeste reizen voor het VMBO en MBO worden georganiseerd, zijn er ook reizen voor het Basisonderwijs.

Ik heb ontdekt welke effecten het heeft op docenten en stafmedewerkers die je meeneemt op reis voor een studiebezoek of een training. Het bevordert op de allereerste plaats de motivatie om werkzaam te zijn in het onderwijs en daarnaast natuurlijk de kans om de vakkennis te vergroten, zowel inhoudelijk als pedagogisch-didactisch.

Bovendien blijkt het in contact komen met andere culturen in scholen, bedrijven en organisaties in het buitenland een bijzondere ervaring te zijn, waar je in je verdere loopbaan veel mee kunt doen.

Contactformulier