Hybride en Elektrische voertuigentraining wegens succes herhaald!

Maandag 27 septemberl t/m vrijdag 1oktober 2021 – Vriezenveen

Na aanleiding van vele tevreden reacties zal de EV en Hybride training in 2021 herhaald worden op onze uitstekende trainingslocatie in in Vriezenveen bij Almelo.

Voor wie?

Alle docenten werkzaam in sectoren die te maken hebben met enige vorm van Elektrische of Hybride voertuigen (o.a. automotive branche, mobiele werktuigen en carrosserie). Met name geschikt voor docenten die nog niet eerder scholing in hybride en elektrische voertuigen hebben gevolgd.

Inhoud

Gedurende 5 dagen wordt theorie behandeld en kennis uitgewisseld met vakcollega’s. De nadruk ligt op “hands on” leren, onder deskundige leiding van Leander Engelbertink. Tevens is er een excursie naar een hightech bedrijf en een workshop autonoom rijden. Globaal komen de volgende onderwerpen tijdens de training aan bod, welke wordt afgesloten met een certificaat:

  • NEN9140
  • Systeemconfiguratie / Bedrijfsmodi
  • E-machine
  • Inverter / Boost converter / DC-DC converter
  • Batterij
  • Laden
  • Remmen
  • Klimaatbeheersing / E- airco / warmtepomp
  • Rijden in elektrische en plug-in voertuigen (o.a. Volkswagen ID-3, Hyundai Kona, BMW i3, Mitsubishi Outlander, Kia Niro, Jaguar I-pace),
  • Autonoom rijden

Voorbereiding

Deze training kent een voorbereidingstraject. Middels zelfstudie dienen basis begrippen, functionaliteit en onderdelenkennis te worden bestudeerd. Hiervoor wordt een instructieboek in PDF en online lessen beschikbaar gesteld. Deze kennis wordt op de eerste trainingsdag afgetoetst.

Aanmelden en voorwaarden

De kosten voor het gehele scholingstraject Hybride en EV training (ACDC training) bedraagt € 2.200 per persoon en komen voor rekening van deelnemende scholen.

Inclusief                                                                     Exclusief
4 privé overnachtingen in een prima hotel           Vervoer naar locatie in Vriezenveen
Alle maaltijden en drankjes
Alle vervoer ter plaatse
Excursies
Workshop autonoom rijden

Let op! Voor een optimale kennisdeling – ook tijdens de informele momenten – gaan we er vanuit dat alle deelnemers gedurende 5 dagen bij elkaar zullen verblijven in het hotel (dus niet naar huis gaan). Kun of wil je niet aan deze voorwaarden voldoen, dan is het raadzaam een andere collega te laten gaan.

Om de voorbereidingen te kunnen starten (o.a. zelfstudie) is het van belang deelname zo spoedig mogelijk door te geven, middels het bijgevoegde Deelnemersformulier september 2021. Er is plaats voor maximaal 10 cursisten.

Contact